Cum ne bucuram de mesele de Craciun

Vine Crăciunul, deci urmează cea mai frumoasă perioadă din an, plină de întâmplări de neuitat, reuniuni cu familia și prietenii, cine și mese vesele, colinde și multe zâmbete. Dar… Cum ne bucuram de mesele de Craciun , fara sa avem probleme de digestie?
Enzime Dr. Hart

Enzime Dr. Hart

Odată cu bucuria de a petrece timp cu cei dragi, sărbătorile pot aduce și excese alimentare care pot trece aproape neobservate până nu le simțim efectele negative. Sarmalele ne fac cu ochiul, cozonacul este mai mult decât apetisant, fripturile și specialitățile din carne de porc sunt tot mai atrăgătoare. Dar ce putem face când le consumăm în cantități mai mari decât cele recomandate și îngreunăm procesele normale ale organismului?

În primul rând, încercăm încă de la bun început să evităm dezechilibrele alimentare în special pentru că venim și după o perioadă de post, ce ,,dezvață” organismul de mâncarea greu de digerat. Reîncepe să mănânci produse de origine animală treptat, nu deodată, pentru a reobișnui organismul cu vechiul regim.

În același timp, păstrarea unui echilibru între alimentele consumate, alternarea meselor grele cu unele ușoare și hrănitoare poate fi o soluție eficientă în această perioadă.

Nu bea lichide în timpul mesei, evită în mod deosebit băuturile carbogazoase în exces și mestecă foarte bine mâncarea.
Dacă nu păstrăm un ritm constant în alimentația noastră, pot apărea cu ușurință grețurile, balonările, dezechilibrele de tranzit intestinal, indigestii și alte probleme cu simptome neplăcute. Și acum, serios, știm că nimeni nu își dorește să treacă prin stări de genul acesta în perioada vacanței.

Bucură-te de sărbătorile de iarnă într-un mod cumpătat, alături de cei dragi și fără probleme de sănătate. După ce te-ai asigurat că mesele consumate nu au șanse să îți dea peste cap digestia, îți recomandăm să ai acasă și Dr. Hart Enzime Pancreatice, pentru o digestie ușoară și zâmbete largi.