Smart de la Dr. Hart - Cine e Dr. Hart?Dr. Hart reuneste sub umbrela sa 25 de suplimente alimentare, de la siropuri tusolitice, la produse de memorie si infectii biliare sau urinare. Produsele se remarca printr-o calitate premium a ingredientelor folosite, la un pret accesibil, avand formule si gramaje optime.

Mai mult decat atat, Dr. Hart vine in plus cu un lucru util si SMART, oferind o diversitate de sfaturi, recomandari si curiozitati din lumea sanatatii si a medicinii.

Dr. Hart este simbolul medicului modern, in adevaratul sens al cuvantului.
Nu doar un bun profesionist, dar si un fin psiholog. Intelege cat de important este suportul moral, grija si atentia acordata fiecarui pacient. Asta este in opinia lui diferenta dintre un medic bun si unul foarte bun.

Stie ca romanii privesc cel mai mic semn de boala intr-un mod fatalist si crede ca acest lucru este daunator pentru cei in cauza si se datoreaza neintelegerii corecte a modului in care functioneaza organismul uman. Sfaturile si discursul lui exact asta incearca sa schimbe, sa invete oamenii putin cate putin, intr-un mod digerabil, lucruri pe care trebuie sa le stie despre ei insisi astfel incat sa poata sa inteleaga mai bine cum sa aiba grija de ei.

E genul de om care nu cere recunoastere, care nu sta sus pe un podium, distant si rece, dictand retete si punand verdicte seci pacientilor sai, care nu inteleg ceea ce li se intampla. Ascultarea, consilierea, comunicarea cu pacientul pe limba lui sunt adevaratele calitati umane ale Dr. Hart. Stie, prin competente medicale, insa si prin gesturi, cuvinte, mimica, sa te faca sa ai incredere si sa iti ofere siguranta ca totul are o rezolvare. De la Dr. Hart nu pleci cu intrebari ramase fara raspuns. Iti va explica pe inteles tot ceea ce vrei sa stii despre sanatatea ta.